Twinta en Carint Reggeland

De samenwerking tussen Van Breda, Twinta en Carint Reggeland gaat al ver terug in de tijd. De eerste systemen die Van Breda heeft geleverd, waren uit het tijdperk Selekt400.

Langdurige samenwerking met Twinta en Carint Reggeland

Langdurige samenwerking met Twinta en Carint Reggeland

Door de jaren heen hebben wij voor diverse locaties zorgcommunicatie- en alarmopvolgingssystemen geleverd. Of het renovatie of nieuwbouw betrof, Van Breda heeft altijd een systeem voor Twinta en Carint Reggeland geleverd dat aansloot bij alle wensen en eisen.

Op dit moment maakt Twinta op de nieuwe en gerenoveerde locaties volop gebruik van ons Albireo-concept in combinatie met de Smart Paging App. Ook maakt Twinta op een aantal locaties gebruik van een video-incidentobservatiesysteem.

Van Breda is in staat snel in te springen op vragen van Twinta en Carint Reggeland. Binnen de samenwerking zijn er korte lijnen en weet Van Breda elk vraagstuk voor Twinta en Carint Reggeland op te lossen. Over onze serviceafdeling zijn beide partijen zeer te spreken; vragen worden serieus behandeld en er komt altijd een oplossing voor de gevraagde punten.