INEX Cloud: Het Toekomstbestendige Beveiligingsplatform voor Zorgorganisaties

Bij Van Breda BV zijn we trots om INEX Cloud te introduceren, een volledig cloudgebaseerd alarmplatform met een serverless architectuur. Dit platform is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zorgorganisaties op het gebied van veiligheid, schaalbaarheid en gebruiksgemak. Het is gebaseerd op de Public Cloud van Azure, wat betekent dat het naadloos kan migreren van on-premises naar de cloud, mits Albireo GEN3 of hoger wordt gebruikt.

INEX Cloud stelt zorgprofessionals in staat om eenvoudig in te loggen met hun eigen account, waardoor ze volledige controle hebben over toegang tot functies voor geoptimaliseerde beveiliging. Het platform biedt ook mobiele flexibiliteit, waardoor professionals sneller en handiger kunnen werken met hun eigen laptop, pc of smartphone.

Enkele van de belangrijkste kenmerken van INEX Cloud zijn:

  • Makkelijke Toegang: Log eenvoudig in met het account van je eigen zorgorganisatie.
  • Duidelijke Rollen en Permissies: Volledige controle over toegang tot functies voor geoptimaliseerde beveiliging.
  • Mobiele Flexibiliteit: Werk sneller en handiger met je eigen laptop, PC of smartphone.
  • Volledig Web-Based: Beheer INEX Cloud vanaf elk apparaat en elke locatie.
  • Real-time Alarm Dashboard: Snel en eenvoudig alarmoverzicht op ieder scherm.
  • Uitgebreide Logging: INEX Cloud houdt acties en gebeurtenissen nauwkeurig bij voor gedetailleerde audits en volledige transparantie.
  • Open Connectiviteit: Naadloze integratie met andere systemen via hoogste standaard Rest API.
  • Volledige Documentatie: Altijd naslagwerk voor optimaal gebruik van het systeem.

 

Bij Van Breda BV streven we naar één belangrijk doel: zorgprofessionals meer tijd geven voor warme zorg, en dat met veiligheid voorop. Met INEX Cloud maken we deze visie waar.

 

De eerste versie van INEX Cloud is nu beschikbaar op aanvraag en het eerste (pilot)-project zal naar verwachting in het eerste kwartaal van 2024 worden opgeleverd.