Contact met Van Breda

Al ruim 45 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van zorginnovatie om gemakkelijk en prettig te werken in de zorg.

Contact met Van Breda

Al ruim 45 jaar zijn wij gespecialiseerd in het ontwikkelen en realiseren van zorginnovatie om gemakkelijk en prettig te werken in de zorg.

Algemeen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier. Ons team streeft ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Van Breda BV
Mercuriusweg 19-21
6971 GV Brummen
Plan route

Support

Wij begrijpen hoe belangrijk een soepele werking van onze zorgtechnologie is voor uw organisatie en uw bewoners. Onze deskundige helpdeskmedewerkers zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen bij het oplossen van problemen en het bieden van ondersteuning bij vragen of zorgen. Neem contact met ons op voor ondersteuning op maat.

Klachten

Algemeen

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie ontvangen? Vul dan onderstaand contactformulier. Ons team streeft ernaar om zo snel mogelijk contact met u op te nemen.

Van Breda BV
Mercuriusweg 19-21
6971 GV Brummen

Plan route

Support

Wij begrijpen hoe belangrijk een soepele werking van onze zorgtechnologie is voor uw organisatie en uw bewoners. Onze deskundige helpdeskmedewerkers zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen bij het oplossen van problemen en het bieden van ondersteuning bij vragen of zorgen. Neem contact met ons op voor ondersteuning op maat.

Klachten

Plan een afspraak

Waarvoor

Veelgestelde vragen

Zorgtechnologie is een overkoepelende term voor technologische oplossingen die de zorg ondersteunen en verbeteren. Het omvat technologieën die de levenskwaliteit van patiënten verbeteren en de werkdruk van zorgverleners verminderen.

Voorbeelden van zorgtechnologie zijn onder meer multifunctionele alarmeringsunits, toegangs- en dwaaldetectiesystemen en slimme beeldsensoren. Deze technologieën spelen een cruciale rol in het moderniseren en verbeteren van de zorgsector.

Het verschil tussen zorgtechnologie en e-health is dat zorgtechnologie zich richt op alle technologie die gebruikt wordt in de zorg, terwijl e-health zich specifiek richt op digitale toepassingen in de gezondheidszorg zoals apps en wearables.

Van Breda biedt een breed scala aan zorgsystemen aan, waaronder multifunctionele alarmeringsunits, toegangs- en dwaaldetectiesystemen en slimme beeldsensoren. Deze systemen zijn ontworpen om het werk in de zorg gemakkelijker en aangenamer te maken.

Van Breda is vooral actief in de ouderenzorg, de VG sector en de GGZ sector. Van Breda’s ambitie is om onnodige handelingen en inefficiëntie in de zorg te minimaliseren en de focus te verleggen naar warme zorg door middel van slimme communicatietechnologieën.

Ja, de zorgtechnologie van Van Breda werkt in de INEX Cloud, een volledig cloudgebaseerd alarmplatform. Dit platform, gebaseerd op de Public Cloud van Azure, is ontworpen voor veiligheid, schaalbaarheid en gebruiksgemak.

Het biedt mobiele flexibiliteit, waardoor zorgprofessionals efficiënter kunnen werken. De technologie is beschikbaar op meerdere besturingssystemen, waaronder Windows, iOS en Android.

Het Video Incident Detection System 2.0 (VIOS 2.0) van Van Breda is een geavanceerd beeldsensorsysteem dat de veiligheid en rust in zorgomgevingen bevordert. Het systeem maakt gebruik van geavanceerde bewegingsdetectie en camerabeelden om intelligente analyses van vooraf ingestelde scenario’s mogelijk te maken.

Bij een alarm ontvangt de geautoriseerde medewerker een melding op hun smartphone via de Smart Paging App, waardoor ze de situatie kunnen beoordelen en beslissen of er zorg verleend moet worden.

Het VIOS 2.0-systeem is schaalbaar en verplaatsbaar, en waarborgt de privacy door ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde medewerkers toegang hebben tot live beelden tijdens een alarmsituatie.

Het zorgsysteem van Van Breda, uitgerust met geavanceerde alarmeringsfuncties, stelt zorgpersoneel onmiddellijk op de hoogte van gevaarlijke situaties of alarmeringen.

Bij een alarm ontvangt het geautoriseerde zorgpersoneel een melding op hun smartphone via de Smart Paging App. Deze app stelt hen in staat om snel te reageren op noodsituaties en de nodige zorg te verlenen.

Het zorgsysteem van Van Breda kan u ontzorgen door het automatiseren van routine taken, het verbeteren van de communicatie en het verhogen van de efficiëntie in de zorgverlening. Het systeem biedt onder andere multifunctionele alarmeringsunits, toegangs- en dwaaldetectiesystemen en slimme beeldsensoren.

Deze technologieën kunnen bijdragen aan een betere kwaliteit van zorg, lagere kosten, meer zelfstandigheid voor patiënten, en een verbeterde levenskwaliteit. Bovendien biedt Van Breda 24/7 service en ondersteuning op hun systemen, waardoor ze een betrouwbare partner zijn voor zorginstellingen.

Zorgdomotica kan bijdragen aan een betere kwaliteit van leven door ouderen en mensen met een handicap in staat te stellen langer zelfstandig thuis te wonen. Het kan helpen bij het monitoren van gezondheid, het beheren van medicatie, het bieden van veiligheid in huis en het vergemakkelijken van communicatie. 

Het zorgsysteem van Van Breda is gebruiksvriendelijk en kan eenvoudig worden geïntegreerd in bestaande zorgprocessen. De installatie en het gebruik van zorgoplossingen kunnen variëren afhankelijk van de specifieke technologie. Onze oplossingen zijn ontworpen om gebruiksvriendelijk te zijn, maar sommige kunnen technische kennis of professionele installatie vereisen. Dit betekent dat het zorgsysteem van Van Breda zowel eenvoudig te gebruiken als flexibel is om aan verschillende behoeften te voldoen.

De toekomst van zorginnovatie is veelbelovend. Er wordt steeds meer geïnvesteerd in nieuwe technologieën zoals kunstmatige intelligentie en robotica om de kwaliteit van zorg te verbeteren en de kosten te verlagen. Het zorgsysteem van Van Breda is ontworpen met het oog op toekomstige technologieën, waardoor upgrades eenvoudig en naadloos kunnen worden uitgevoerd. Dit betekent dat het zorgsysteem van Van Breda voortdurend kan evolueren en verbeteren om aan de veranderende behoeften van de zorgsector te voldoen.

Uitdagingen voor zorginnovatie zijn onder andere het vinden van financiering voor nieuwe projecten, het overtuigen van zorgprofessionals om nieuwe technologieën te gebruiken en het waarborgen van privacy en veiligheid bij het gebruik van digitale systemen.

Zorginnovaties hebben verschillende voordelen voor de samenleving. Ze kunnen bijdragen aan een betere kwaliteit van zorg, lagere kosten, meer zelfstandigheid voor patiënten, en een verbeterde levenskwaliteit.

Bij Van Breda bieden we een breed scala aan ondersteuning en onderhoud voor onze zorginnovaties. Dit varieert van technische ondersteuning en training tot regelmatige updates en reparaties. Onze service-expertise van het Steunpunt Woonzorgtechnologie (WZT) garandeert de continuïteit van uw systemen en verlengt de levensduur van uw apparatuur. Het Steunpunt WZT is 24/7 bereikbaar voor het oplossen van meldingen en het beantwoorden van vragen over zorgcommunicatiesystemen. We werken proactief samen met het Steunpunt WZT om een scala aan aanvullende diensten aan te bieden, zoals inspecties, beheer, onderhoud en trainingen voor zorgcommunicatiesystemen. Dit alles om ervoor te zorgen dat u optimaal kunt profiteren van onze zorginnovaties.