Alles over 

Van Breda

Van Breda heeft meer dan 45 jaar ervaring in de Nederlandse zorgsector. We ontwikkelen innovatieve alarmering- en zorgcommunicatietechnologieën die zorgprofessionals ondersteunen om efficiënt en prettig te werken. Ontdek hoe onze technologieën bijdragen aan de transformatie van de ouderenzorg, VG- en GGZ-sector, en zorgen voor warme, kwalitatieve en veilige zorg.

Werken bij

Onze missie en visie

Onze ambitie is om onnodige handelingen en inefficiëntie in de zorgsector te minimaliseren. We streven ernaar om de focus te verleggen naar de belangrijkste kernwaarde: warme zorg. Door middel van onze geavanceerde communicatietechnologieën, zoals apps en slimme sensortechnologie, geloven we dat we een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan een efficiënte, veilige en comfortabele zorgomgeving.

Onze toekomstgerichte benadering drijft ons om continu te innoveren en te ontwikkelen in samenwerking met zorginstellingen. We zijn vastbesloten om de zorgsector te transformeren door het gebruik van slimme technologie en innovatieve oplossingen. Ons doel is om de kwaliteit van de zorg te verbeteren, de efficiëntie te verhogen en een warme, zorgzame omgeving te creëren voor iedereen.

jaar in het vak
0

Van Breda is sinds 1977 gespecialiseerd in zorginnovatie in de ouderenzorg.

zorglocaties
0 +

Meer dan 450 zorglocaties in Nederland maken gebruik van onze slimme producten.

collega's
0

Samen creëren we zorgoplossingen om zorgprofessionals prettig en efficiënt te laten werken in de zorg.

service & support​
24 /7

Het eerste jaar krijgt u garantie in de vorm van een gratis servicecontract. Wij garanderen dat wij uw zorgoplossingen tenminste 10 jaar kunnen onderhouden.

Onze Expertise

Sinds de oprichting in 1977 heeft Van Breda zich gespecialiseerd in de ouderenzorg. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van communicatiesystemen voor de ouderenzorg, de VG sector en de GGZ sector. Met onze jarenlange ervaring in de zorgsector en onze eigen ontwikkelafdeling zijn we flexibel in ons productaanbod en bieden we altijd de juiste oplossing voor nu en in de toekomst.

Onze Aanpak

Van Breda anticipeert op veranderingen in de markt en kijkt kritisch naar uw wensen en eisenpakket. Ons doel is om uw personeel en cliënten tevreden te stellen met het nieuwe systeem. We richten onze producten en diensten in naar uw specifieke wensen, met behulp van onze eigen ontwikkelafdeling.

Onze Oplossingen

Onze producten zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig, zonder ingewikkelde en tijdrovende technische handelingen. We zijn in staat om de “zorg” deskundig te adviseren over de aanschaf of uitbreiding van zorgcommunicatiesystemen. Onze producten voorzien in de behoefte aan efficiënter werken zonder kwaliteitsverlies in de dienstverlening, en zijn toepasbaar op bestaande systemen (open standaarden), van ons maar ook van derden.

Onze Innovaties

Onze focus ligt op het ontwikkelen van slimme Apps waar zowel de bewoner als de verzorging bij gebaat is, en het gebruik van draadloze systemen en slimme camera technologieën (video observatie) in de zorg. We geloven dat we door deze nieuwe technologieën nog meer kunnen bijdragen aan een efficiënte, veilige en comfortabele zorg.

Onze Service

Onze dienstverlening is gebaseerd op efficiëntie, veiligheid en comfort. Van Breda is in staat om zorgcentra. We streven ernaar om de beste kwaliteit te bieden door een “selecte menukaart” aan te bieden met hoogwaardige gegarandeerde systemen en hardware, gevolgd door de beste service- en onderhoudssystemen.

Innovatie

Samenwerking

Expertise

Onze Zusterorganisaties

Bij Van Breda zijn we gespecialiseerd in ouderenzorg en bieden we innovatieve zorgtechnologische oplossingen voor zorgcentra. Onze zusterorganisaties, Steunpunt Woonzorgtechnologie (WZT) en DomusCure, helpen ons om de beste service te bieden aan onze klanten. Door onze samenwerking met Steunpunt WZT en DomusCure, kunnen wij onze klanten de beste oplossingen bieden voor ouderenzorg. Wij garanderen een maximale beschikbaarheid en functionaliteit van uw zorgcommunicatiesystemen en onderhouden lange termijn relaties met onze klanten.

Steunpunt Woonzorgtechnologie (WZT): Technisch support met zorg

Steunpunt Woonzorgtechnologie

Onze service expertise van het Steunpunt Woonzorgtechnologie (WZT) garandeert de continuïteit van uw systemen en verlengt de levensduur van uw apparatuur. Het Steunpunt WZT is 24/7 bereikbaar voor het oplossen van meldingen en het beantwoorden van vragen over zorgcommunicatiesystemen. Wij werken proactief samen met het Steunpunt WZT om tal van aanvullende diensten aan te bieden, zoals inspecties, beheer, onderhoud en trainingen voor zorgcommunicatiesystemen.

DomusCure: Innovatie voor langer thuis wonen

DomusCure

DomusCure biedt een innovatief product voor de thuiszorgmarkt en geeft cliënten meer zelfstandigheid. Met de DomusCure app kunnen cliënten communiceren met de mantelzorger/zorgprofessional waardoor zij langer thuis kunnen wonen. Dit product biedt een oplossing voor de groeiende vraag naar thuiszorg en versterkt de samenwerking tussen cliënt, mantelzorger en zorgprofessional.

Brochures

Download

Van Breda E-Learning

Download

Dwaaldetectiesysteem

Download

DomusCure

Download

Steunpunt WZT

Download

VIOS 2.0

Meer informatie?

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op via dit formulier of via 0575-568105 (afdeling Verkoop).

Whitepapers

Download whitepaper

Visie op Zorg & Domotica

Download whitepaper

Smart Paging App

Meer informatie?

Bent u geïnspireerd of wilt u uw ideeën over een onderwerp in de zorg en techniek met ons delen? Neem dan contact met ons op via 0575-568100.

Samen even sparren over de mogelijkheden van onze slimme producten?

We leggen het graag aan je uit