Feestelijke Middag bij Omringlocatie Rigtershof: Muziek en Petit Fours ter Viering van Nieuwe Verpleegoproepsysteem

Van Breda en Klaver Giant Groep hebben onlangs een feestelijke middag georganiseerd bij Omringlocatie Rigtershof. Dit evenement werd gehouden ter ere van de migratie van het verpleegoproepsysteem op deze locatie.

Van Breda en Klaver Giant Groep zijn momenteel bezig met een unieke implementatie van een nieuw verpleegoproepsysteem bij de locatie Rigtershof van Omring. Om de impact voor de bewoners tot een minimum te beperken, wordt het nieuwe systeem naast het oude systeem opgebouwd en vervolgens per kamer omgezet.

Om deze mijlpaal te vieren, hebben Van Breda en Giant Groep in samenwerking met Omring een feestelijke muziekmiddag georganiseerd. Zanger Rene Eshuijs zorgde voor de muzikale omlijsting en er waren heerlijke Petit Fours voor alle bewoners. Het was een gezellige middag waarin iedereen genoot van de muziek, de lekkernijen en vooral elkaars gezelschap.

We willen iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan deze succesvolle middag. Het was een fantastische ervaring om samen te genieten van de muziek en elkaars gezelschap.