Van Breda Erkend als Android Device Management Partner door Google

Van Breda BV heeft onlangs met succes haar Mobile Device Management (MDM) oplossing ter certificering aangeboden aan Google. Dit betekent dat onze MDM-oplossing voldoet aan de hoogste eisen van Google en succesvol kan worden toegepast als onderdeel van het Android Enterprise-ecosysteem.

Als gecertificeerde Android Device Management Partner biedt Van Breda BV een MDM-oplossing die naadloos integreert met het Android Enterprise-ecosysteem. Deze oplossing stelt organisaties in staat om hun mobiele apparaten effectief te beheren en te beveiligen.

Binnenkort lanceren we een uitbreiding waarmee ook Bring-Your-Own-Device (BYOD) werkprofielen mogelijk zijn. Dit zal organisaties nog meer flexibiliteit en controle geven over hun mobiele apparaten.

De voordelen van Van Breda MDM zijn onder andere:

  • Centraal beheer van toestellen vanuit één interface;
  • Wissen van toestellen op afstand na verlies of diefstal;
  • Controle over toegestane applicaties op beheerde apparaten;
  • Afdwingen van beveiligingsbeleid op toestellen.

Met de certificering door Google biedt Van Breda BV een betrouwbare en effectieve MDM-oplossing die voldoet aan de hoogste standaarden. Of u nu behoefte heeft aan beter apparaatbeheer of meer controle over uw BYOD-beleid, Van Breda BV heeft de oplossing voor u.