Humanitas

Humanitas en Van Breda hebben al lange tijd een prettig samenwerkingsverband. Vanuit het verleden werkten zij met ons Selekt400-systeem in combinatie met een DECT- en telefonie-installatie. Vanwege de veroudering van het systeem heeft Humanitas eind 2015 opnieuw voor Van Breda gekozen voor een nieuw systeem.

Humanitas kiest opnieuw voor Van Breda

Humanitas kiest opnieuw voor Van Breda

Door de jarenlange band tussen Van Breda en Humanitas is er een intensieve samenwerking ontstaan. Het feit dat Humanitas ook nu weer voor Van Breda heeft gekozen, zien wij als een uiting van vertrouwen en hier zijn wij trots op.

Humanitas heeft gekozen voor ons INEX500-platform in combinatie met Albireo IP-units in de bewonerskamers. Daarnaast hebben zij gekozen voor Private GSM, welke conform NEN2575:2013 is opgeleverd. Het voordeel hiervan is dat zij maar één toestel hoeven te gebruiken tijdens de dagelijkse werkzaamheden. Ook wordt in Humanitas gebruik gemaakt van toegangscontrole, camerabewaking en een dwaaldetectiesysteem.

Met de aanschaf van haar nieuwe systemen is Humanitas weer toekomstbestendig. Zij leven hiermee hun visie na om een plezierige leefomgeving te faciliteren, waarbij het inspelen op de behoeften van de cliënten een leidraad is.